Introductie

“Hét verschil tussen studeren en student zijn!”

nieuw in arnhem of in de omgeving?

Meld je aan voor de leukste introductie van s.v. CREAS!

De mooiste tijd van je leven breekt aan, je studententijd. Het nieuwe schooljaar is weer van start, nieuwe plek, nieuwe mensen en de eerste grote stap naar volwassenheid.
De legendarische introductie van s.v. CREAS is dé perfecte manier om aan het begin van je studentenleven nieuwe mensen te leren kennen en een fijne thuisbasis in Arnhem te creëren! 

Dagen vol plezier!

Gezelligheid is vanzelfsprekend bij onze introductie! Wij verzorgen de gezelligheid, het eten, een slaapplek (weekintro), goede vibes en bovenal: vriendschap!

Geen ontgroening!

Wij vinden het belangrijk dat je gewoon jezelf kan zijn en je eigen ding kan doen. Daarom: GEEN ontgroening!

Een prachtig intro shirt!

De gehele intro draag je een prachtig shirt die jij van ons krijgt! Wie wil dat nou niet?! Samen staan we sterk! Jullie krijgen allemaal dezelfde shirts.

Heel wat heerlijke drankjes

Je ontkomt er bijna niet aan bij een studentenvereniging… Heerlijke drankjes met én zonder alcohol. Voor ieder wat wils!

Goed gevulde goodiebag

Aan het einde van de intro, wanneer je je natuurlijk hebt ingeschreven, krijg je een goodiebag vol met handige gadget en snufjes en andere dingen.

Een onvergetelijke ervaring

Wellicht wel het belangrijkste: een avontuur dat je nooit zal vergeten! Je maakt vrienden voor het leven, en na de intro, organiseer jij je eigen thema feest met je groepje in onze Soos!

Weekintro gemist?

Jaarlijks organiseren wij 2 introducties:

  • Een weekintroductie in augustus
  • Een weekendintroductie in oktober

Meegaan met onze introductie kost je slechts €55,- (week)
of €40,- (weekend)

Meer over de intro

Tijdens deze introductie ga je het mooie Arnhem verkennen, goudgele rakkers drinken, kennismaken met onze prachtige Soos, disputen, leden, commissies en een onvergetelijk week(end) ervaren.

Gedurende de weekintro slaap je op locatie. Tijdens de weekendintro kan je thuis slapen als je in Arnhem woont. Woon je (nog) niet in Arnhem? Dan kan je bij een van onze leden in een studentenhuis overnachten. Geef dit aan en wij regelen een plekje voor je!

Of, word lid!

Andere vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaane knop. Wij proberen zo spoedig mogelijk jouw vraag te beantwoorden!