Over ons

“Hét verschil tussen studeren en student zijn!”

s.v. CREAS – Arnhem

Het verschil tussen studeren én student zijn!

Je hoort en ziet het steeds vaker… s.v. CREAS is het verschil tussen studeren én student zijn! Tevens ook onze slogan!

Als (eerstejaars) student is het belangrijk om te weten dat studeren méér is dan alleen maar boeken lezen en in de collegebanken zitten. Het gaat ook om het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het opbouwen van een netwerk en het opdoen van praktijkervaring. Daarom willen we je graag kennis laten maken met s.v. CREAS de grootste, gezelligste én meest inclusieve algemene studentenvereniging van Arnhem.

Als je meer wilt weten over de voordelen van het lid zijn bij onze vereniging, druk dan op onderstaande knop!

Veel activiteiten

Elke week activiteiten georganiseerd door onze commissies. Standaard elke dinsdagavond, tijdens een leden avond! Maar ook weekendjes weg of andere dagbestedingen is voor ons niet onbekend!

 

Introductieweek en -weekend

Om (nieuwe) studenten in Arnhem en de regio wegwijs te maken in het studentenleven organiseren wij jaarlijks 2 introducties! Dit staat geheel los van de introducties van de Hogescholen!

 

Eigen sociëteit

Wij hebben in Arnhem onze eigen sociëteit!  Dit is onze eigen plek waar wij wekelijks samenkomen. De sociëteit is midden in het centrum gevestigd aan de Varkensstraat 46 in Arnhem.

Nieuwsgierig geworden?

Kom vrijblijvend langs op een ledenavond om kennis te maken!

  • Elke dinsdag van 20:00 – 01:00;
  • Altijd een leuke en gezellige activiteit; en
  • Ledenprijzen op dinsdag!

ps. we horen het graag van je als je van plan bent een keer langs te komen!

 

s.v. CREAS – 10 COMMISSIES

Ervaring opdoen en je netwerk vergroten!

Binnen s.v. CREAS zijn er in totaal 10 commissies die de boel draaiende houden! Dit zijn onder andere commissies die zich bezig houden met het organiseren van activiteiten, een commissie dat de introductieweek en -weekend organiseert, een commissie die sportactiviteiten organiseert en nog veel meer!

Elke commissie doet iets anders! Of het nou een activiteit organiseren is of klussen in de sociëteit, er is voor ieder wat wils!

Door je aan te sluiten bij een commissie raak je betrokken bij de vereniging en creëer je een hechte band met jouw commissie! Daarnaast doe je ervaring op in het organiseren van dagen weg, het werken in teamverband of ontwikkel jij je misschien wel in het onderhouden van contacten en relaties met bedrijven en sponsoren!

s.v. CREAS – Disputen

Meer dan alleen een vereniging!

Net zoals vele andere verenigingen heeft s.v. CREAS ook disputen! Wij hebben in totaal 4 disputen waarvan 2 gemengde disputen, 1 herendispuut en 1 vrouwendispuut.

Deze disputen zijn ‘extra‘  groepen binnen de vereniging die naast het samen komen in de sociëteit ook zelf meermaals per maand in groepsverband met elkaar borrelen of andere activiteiten doen! Denk hierbij aan weekendjes weg, een bezoek aan de dierentuin of een dagje naar een nieuwe stad!

Ook organiseren de disputen elk jaar meerdere themafeesten in de sociëteit! Ben je benieuwd naar meer informatie over elk dispuut? Druk dan op onderstaande knop!

s.v. CREAS – UITGAAN

Spotgoedkoop, open voor iedereen en op de Korenmarkt!

Onze sociëteit is gevestigd op de Korenmarkt in Arnhem! Naast de ledenavonden, zijn we ook elke donderdag, vrijdag en zaterdag open voor iedereen (18+) aan de Varkensstraat 46, Arnhem!

Op vertoon van je studentenkaart is elke student welkom! Of je nou op school zit bij de HAN, ArteZ of ergens anders!

Uitgaan in Arnhem doe je bij s.v. CREAS! Wij hanteren als studentenvereniging studentenprijzen. Oftewel, spotgoedkoop! Naast goedkope prijzen hebben wij een breed aanbod van ons assortiment. Benieuwd? Kom gezellig langs!

Of, ga mee met onze introductie!

Andere vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaane knop. Wij proberen zo spoedig mogelijk jouw vraag te beantwoorden!